- Ny
Vegansk Orzo Bolognese - XL fra Firepot
Denne bløde, feel-good gryderet smager som om den kommer direkte fra en italiensk nonnas køkken. Den er baseret på Ribollita, en solid ret populær blandt Toscanas traditionelle landbrugssamfund. Varmende smag kombineres i en langsomt kogt sauce med cannellinibønner, masser af cavolo nero og Dorset surdejsbrød for at opsuge saften. Det er proteinrigt, fiberfyldt og let på ganen efter en lang dag. En af vores Firepot køkkenfavoritter, denne veganske gryderet vil få kødspisere til at indse, hvad de går glip af.
Ingredienser og allergener
Cannellini bønner (21%), Cavolo Nero (21%), tomater, surdejsbrød (13%), kartofler, selleri, porrer, gulerødder, olivenolie, persille, salt, hvidløg.
Allergener: Hvede, Selleri.
other products
Firepot's Green Gumbo er et bud på 'Gumbo Z'Herbes', en grydekogt klassiker fra New Orleans. Legenden siger, at for hver forskellig green, du laver mad med, vil du finde en ny ven i det kommende år. Så vi har tilføjet syv, der roterer mellem årstidens grønt, herunder nærende grønkål, grønkål, forårsgrønt, salat, spinat, persille og brøndkarse. Serveret med ris er dette jordnær, autentisk, vegansk madlavning, når det er bedst.
Sund soja langsomt kogt med røgfyldte chili og kidneybønner. Serveres med langkornet ris.
Vores bud på den varmende One-Pot-favorit
Chilli con Carne er den klassiske en-gryde ret, og derfor ville vi skabe Chilli non Carne, så vegetarer kunne få de samme varmende smage på en kold nat på bjergene. Vi bruger sund soja med smag af paprika, spidskommen og søde tomater for at skabe den meget elskede chilismag. Vi tilføjer derefter knas af rød peber, nøddeagtige røde kidneybønner og et subtilt krydderihit fra ancho og chipotle for at afslutte vores sydamerikanske klassiker. En vegansk version, der smager lige så godt som den ægte vare.
En mættende britisk morgenmad med soja og kartoffel bagt med tre typer bønner i en tomatsauce.
The Vegan Breakfast Club
De siger altid, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og derfor pakker vi vores veganske morgenmad med proteinfyldt soja. Blandet i en mørk og klistret tomatsauce tilsætter vi sprøde kartofler og tre slags bønner. Dette afsluttes med varmen fra tabasco og et pift af frisk ingefær, hvilket skaber en varmende, delikat sød morgengodbid. Når du er gemt i en sovepose på et koldt bjerg, er denne solide morgenmad den bedste grund, vi kan komme i tanke om til at stå op.
Langsomt tilberedt britisk oksekød med frugtig ancho og røgfyldte chipotle chili, rød peber og kidneybønner i en varm krydret tomatsauce. Med langkornet ris.
En enkelt-potte familiefavorit
Chilli con Carne er den klassiske en-gryde ret. Med røget oksekød, bløde bønner og en mild chili varme, varmer dette måltid i selv de koldeste klimaer. Vi koger vores oksekød langsomt og tilsætter paprika, spidskommen og søde tomater for at give en seriøs smagsdybde. Med sprød rød peber, nøddeagtige røde kidneybønner og et subtilt krydderihit fra ancho og chipotle chili smager vores one-pot wonder lige som vi har brug for det efter en lang vandretur. En sydamerikansk klassiker fra en lade i Dorset - lavet til dit næste eventyr.
Langsomt tilberedt britisk oksekød i en rig tomatsauce, kombineret med oregano, stjerneanis og orzo, en risformet pasta.
Komfortmad i naturen
Ude midt i vildmarken er vi alle grådige efter et ordentligt, hjemmelavet måltid. Så vi besluttede at lave en nærende og mættende ret, som hele familien ville elske, inklusive børnene. Vores Orzo Bolognese er lavet med langsomt tilberedt britisk oksekød ved hjælp af vores gennemprøvede familieopskrift. Saucen er rig og kødfuld, delikat balanceret med oregano og stjerneanis. Sammen med orzo - lillebitte, risformet pasta - er dette måltid en smag af ægte italiensk komfortmad, uanset hvor dit eventyr tager dig hen.
En varmende, feel-good morgenmad med økologisk havregrød. Serveres med friske æbler, skåret i skiver og bagt med gyldne rosiner, demerara sukker, citron, ingefær og kanel.
Vinder af Taste of the West Award 2020
Langsomt tilberedt britisk oksekød i en rig tomatsauce, kombineret med oregano, stjerneanis og orzo, en risformet pasta.
Komfortmad i naturen
Ude midt i vildmarken er vi alle grådige efter et ordentligt, hjemmelavet måltid. Så vi besluttede at lave en nærende og mættende ret, som hele familien ville elske, inklusive børnene. Vores Orzo Bolognese er lavet med langsomt tilberedt britisk oksekød ved hjælp af vores gennemprøvede familieopskrift. Saucen er rig og kødfuld, delikat balanceret med oregano og stjerneanis. Sammen med orzo - lillebitte, risformet pasta - er dette måltid en smag af ægte italiensk komfortmad, uanset hvor dit eventyr tager dig hen.
Denne bløde, feel-good gryderet smager som om den kommer direkte fra en italiensk nonnas køkken. Den er baseret på Ribollita, en solid ret populær blandt Toscanas traditionelle landbrugssamfund. Varmende smag kombineres i en langsomt kogt sauce med cannellinibønner, masser af cavolo nero og Dorset surdejsbrød for at opsuge saften. Det er proteinrigt, fiberfyldt og let på ganen efter en lang dag. En af vores Firepot køkkenfavoritter, denne veganske gryderet vil få kødspisere til at indse, hvad de går glip af.
Vinder af Taste of the West Award 2023
Der er få måltider, vi ser så meget frem til som dette: en paella i spansk stil efter en lang dag på farten. Vores version er farverig og rig med friske tomater og peberfrugt, ristet og derefter røget i Firepot-køkkenet. Det er en solid og nærende fortolkning af en streng spansk tradition, med en smagsfyldt sauce designet til at transportere din fantasi til varme himmelstrøg og hyggelige landkøkkener.