Gratis levering ved køb over 500,00 kr.

Sealskinz

Når det bliver koldere i vejret, og solen forsvinder, så kan det godt blive koldt for både hænder og fødder, hvis ikke man er udstyret med det rette udstyr, overtøj og mellemlag. Her hos Jt-sport.dk har vi et stort udvalg af vintertøj og udstyr – heriblandt brandet Sealskinz, som sørger for, at du kommer igennem efterår og vinter uden kolde fingre og tæer. Udvalget fra Sealskinz, som er blandt de førende på markedet, tæller blandet andet handsker, huer, sokker og meget mere

Vind- og vandtæt med Sealskinz

Produkterne fra Sealskinz er blandet andet vind- og vandtætte, hvilket betyder at du eksempelvis finder sokker med hydrostop, således at du slipper for våde tæer. Sokkerne er vindtætte og vandtætte og lavet i et materiale, der stadig sikrer god åndbarhed, så det samtidig er behageligt at have dem på, når du dyrker sport eller vandrer. Derudover er de lavet med merinould, der sikrer en maksimal komfort.

Sealskinz handsker er også lavet til at holde den danske vinter ud. De er også vind- og vandtætte, åndbare og lavet med forskellige detaljer, der gør dem oplagte til eksempelvis jagt, skisport, cykling og meget andet. Spidserne af fingrene er tilmed behandlet, så de tillader, at du nemt kan betjene din smartphone uden problemer med handskerne på. Handskerne er også enormt komfortable at have på.

Billede af Sealskinz handske All Weather Cycle Glove

Sealskinz handske All Weather Cycle Glove

510,00 kr. 600,00 kr.

Størrelse
Anvendelse
Billede af Sealskinz handske Shooting Glove

Sealskinz handske Shooting Glove

595,00 kr. 700,00 kr.

Størrelse
Anvendelse
Billede af Sealskinz handske Ultra Grip

Sealskinz handske Ultra Grip

425,00 kr. 500,00 kr.

Størrelse
Anvendelse
Billede af Sealskinz hue Winter Hat

Sealskinz hue Winter Hat

340,00 kr. 400,00 kr.

Størrelse
Anvendelse
Billede af Sealskinz sokker Trekking Thick Mid

Sealskinz sokker Trekking Thick Mid

470,00 kr. 550,00 kr.

Størrelse
Anvendelse
Billede af Sealskinz sokker Walking Thin Mid

Sealskinz sokker Walking Thin Mid

595,00 kr. 519,00 kr.

back to top