Kategorier

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Liste over varer efter mærke Body Glide

Hvis du cykler, løber eller vandrer meget, enten professionelt eller på motionistniveau, så ved du, at det kan mærkes på kroppen. Det kan være på fødderne, hvor skoene trykker og danner vabler, det kan være saddelsår efter lange cykelture eller andre steder, hvor der opstår friktion. Heldigvis er der råd for pinslerne, som tilbagekomne vabler og sår kan føre med sig. For det første er det vigtigt, at du bruger det rette udstyr og tøj, som er lavet til den sport, du dyrker – og ellers så er Body Glide din redning.

Undgå friktionsskader med Body Glide

Hvis skaden er sket, kan du bruge en Body Glide stick. Det er en creme, du smører på, der hvor fiktionen, trykket eller andre skader opstår. Den kan enten bruges forebyggende, hvis du vil undgå skader, men kan også bruges, hvis du har gener, der vender tilbage. Du kan også få det til dine fødder, så du undgår vabler og irritation, når du cykler eller løber.

Her på siden kan du se vores udvalg af produkter fra Body Glide. Body Glide lube kan bruges lige der, hvor du har behov for ekstra fugt og hjælp til at hele igen. Det kan for eksempel være på vandreturen, hvor den kan beskytte mod vabler. Alle steder på kroppen, hvor der kan være friktion mellem huden og et emne, kan cremen påføres og mindske skaden eller irritationen.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
  • På tilbud!
  • -60,00 kr.

  Body Glide - Foot Glide - 22 g travel size

  40,00 kr. Normalpris 100,00 kr. -60,00 kr. Pris
  Se mere
  • På tilbud!
  • -60,00 kr.

  Body Glide - Relief 22 g

  40,00 kr. Normalpris 100,00 kr. -60,00 kr. Pris
  Se mere
  • På tilbud!
  • -80,00 kr.

  Body Glide - Skin Glide 45 g tube

  50,00 kr. Normalpris 130,00 kr. -80,00 kr. Pris
  Se mere