• Ny

Den største Winnerwell® komfur i vores samling, Winnerwell® Woodlander Large Wood Burning Camping Stove er ideel til opvarmning og madlavning i kompatible telte, såvel som rekreative shelters som vægtelte, tipier, hytter, små hjem og meget mere. Woodlander er også fantastisk til almindelig udendørs brug - især i campingområder, hvor der kræves en brændegryde. Meget bærbar og fremstillet af AISI304 rustfrit stål, Woodlander er et pålideligt opvarmnings- og madlavningsværktøj i de hårdeste miljøer.

● Ideel til opvarmning og madlavning i kompatible telte, rekreative shelters og til generel udendørs brug

● Præcisionsfremstillet i AISI304 rustfrit stål og bygget til at holde

● Døren har et luftkontrolspjæld og et glasvindue til brandstyring og stemning

● Plane sidehylder giver madlavning alsidighed og fungerer også som bærehåndtag

● Meget bærbare fjederbelastede ben og hylder foldes fladt til brændeovnens krop

● Brede tri-pod-ben hjælper med at holde brændeovnen stabil på ujævne overflader

● Kompatibel med stor størrelse og 3,5" Winnerwell komfurtilbehør

● Høj effektivitet til opvarmning, velegnet til 3-7 personer

● Brændstoftype: Kun tørt, krydret træ (ikke beregnet til kulfyring)

● Indeholder 1 ovnhus, 4 sektioner af lige skorstensrør (3,5'' diameter, 16,9'' længde), 1 luftstrømsregulator, 1 gnistfanger, 1 askeskraber og 1 rist

Brændeovnens størrelse 460(L) x 250(B) x 240(H) mm / 18,1(L) x 9,8(B) x 9,4(H) in

Samlingsdimension 628(L) x 645(B) x 2732(H) mm / 24,7(L) x 25,4(B) x 107,6(H) in

Rørdiameter 89 mm / 3,5 tommer

Rørlængde 430 mm / 16,9 tommer

Nettovægt 14 kg / 30,8 lbs

Materialer: Lavet af AISI304 rustfrit stål, ved hjælp af 1/8'' tykt materiale til kogepladen og 1/16'' tykt materiale til kroppen, Winnerwell ovne er unikke i verden af bærbare brændeovne. Rustfrit stål af god kvalitet giver flere tydelige fordele: Det kan bruges i barske udendørs miljøer; Det kan funktionelt modstå højere temperaturer end blødt stål, hvilket gør det muligt at bruge tyndere materiale på ovnens krop, hvilket reducerer vægten betydeligt, hvilket i sidste ende gør ovnen mere bærbar; Og til sidst, efter den første forbrænding, begynder det rustfrie stål at få en meget flot patinafarve.

Tilbehørsanbefalinger: For ekstra madlavning anbefaler vi vandtanken i L-størrelse og 3,5'' rørovnen. Vandbeholderen er fremragende til at smelte sne og is til drikkevand, og når brændeovnen brænder effektivt vil tanken koge vand på få minutter takket være dens placering bagerst på kogepladen og bunden af røgrøret, hvor varmen er koncentreret. 3,5'' rørovnen er generøst størrelse med to hylder og er ideel til kiks, småkager, bagte kartofler og meget mere. Brug af en stor stegepande eller hollandsk ovn på kogepladen i forbindelse med rørovnen giver et meget funktionelt lejrkøkken.

Produktinformation

shipping_cost_code
29

other products

16 andre varer i den samme kategori: