• Ny
  Nikwax Rug Proof

Hvorfor åndbarhed er afgørende for dit dyrs komfort.

Dit dyr vil højst sandsynligt blive våd og føle sig utilpas under våde eller fugtige forhold, hvis åndbarheden af deres vandtætte tæppe, frakke eller dækken er forringet. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tæppet/frakken/dækkenet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) af det ydre stof i dit dyrs tæppe/frakke/dækken opretholdes for at sikre komfort.

Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax Rug Proof™.

Vandtæt stof skal være åndbart.

Nogle dyr, herunder hunde og heste, kan udsættes for hårde vejrforhold, mens de er udenfor. Når det regner, kan der bruges vandtætte tæpper, frakker og dækkener til at holde dem tørre og komfortable.

Det er vigtigt, at disse vandtætte stoffer tillader fugtighed at passere igennem dem, dvs. 'ånde', ellers kan fugten ikke fordampe og vil i stedet kondensere på indersiden af tøjgenstanden. Desuden vil tøjgenstandens åndbarhed blive reduceret, hvis det ydre stof absorberer vand og bliver 'gennemblødt'. Begge disse situationer vil føre til, at dit dyr bliver vådt og føler sig kold og utilpas.

Tæppers, frakkers og dækkeners åndbarhed kan opretholdes ved at sikre, at holdbar vandafvisning (DWR) holdes i god stand. Nikwax Rug Proof™ tilføjer DWR, som forhindrer vandabsorption, og opretholder samtidig åndbarhed, hvilket holder dine dyr tørre og godt tilpas.

Åndbart regntøj er ikke kun til mennesker.

Enhver, der er udenfor når det regner, vil drage fordel af åndbart regntøj. Dette omfatter heste, der er ude at græsse, og hunde, der er ude at gå en tur i regnvejret!

Brug Nikwax Rug Proof™ når dit dyrs tæpper, frakker og dækkener opsuger vand.

Dine vandtætte dyretæpper, frakker og dækkener kan opsuge vand, af den enkle årsag, at den er snavset. Prøv først at rense det med Nikwax Rug Wash™, og hvis det er forholdsvis nyt, eller for nylig er blevet imprægneret igen, vil holdbar vandafvisning (DWR) blive revitaliseret bare fra selve rensningen. Men når tøjet først er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR ved at bruge Nikwax Rug Proof™, men først efter rengøring med Nikwax Rug Wash™.

Åndbare dyretæpper, frakker og dækkender skal have Nikwax Rug Wash™ for at bevare komforten.

Nikwax Rug Proof™ er et sikkert produkt at bruge på dit dyrs vandtætte og åndbare beklædningsgenstande.

Alternative imprægneringsprodukter er ofte opløsningsmiddelbaserede og brændbar; de kan også være vandbaserede og bruge fluorocarboner. Fluorocarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugernes sundhed på lang sigt.

Det er vandbaseret, ikke-brændbart, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og er fri for fluorocarboner. Nikwax Rug Proof™ er specielt designet og optimeret til åndbart, vandtæt stof, og giver holdbar vandafvisning (DWR) samtidig med, at det bevarer åndbarhed. Applikationen, som tilføjes under vask, behandler alle områder af beklædningsgenstanden, hvilket sikrer optimal komfort for dit dyr. Derudover kræver Nikwax Rug Proof™ ingen varme for at udvikle sin DWR.

Ordentlig rensning kan være lige så vigtig som imprægnering.

Brug af det rigtige rengøringsprodukt er lige så vigtigt som at bruge det rigtige imprægneringsprodukt. Traditionelle vaskemidler efterlader en tynd vand-absorberende film på materialer, som maskerer deres holdbar vandafvisning (DWR). Derfor skal du altid rense dit vandtætte tøj med Nikwax Rug Wash™. Husk, at snavs modarbejder vandafvisning, så regelmæssig rengøring vil forbedre ydeevnen.

Hvordan Nikwax Rug Proof™ beskytter dine dyr.

Nikwax Rug Proof™ tilføjer holdbar vandafvisning (DWR) og opretholder samtidig åndbarhed. Det er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og dets høje DWR udvikler sig under lufttørring. Nikwax Rug Proof™ er blevet specielt designet og optimeret til åndbare dyretæpper, frakker og dækkener. Det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed, mens det samtidig opretholder åndbarhed, og beskytter dit dyr mod at blive vådt i regnvejr.

Endelig sikrer vaskemaskine-applikationen, at behandlingen går lige igennem tæppet eller frakken, den behandler sømme, bånd og snore, samt stoffet.

Som alle Nikwax produkter er Nikwax Rug Proof™ sikkert at bruge.

Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Nikwax imprægneringsprodukter er vandbaserede, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. De indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner (som har vist sig at være vedholdende i miljøet og har været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer)

Brug Nikwax Rug Proof™ i vaskemaskinen.

Bedst resultat opnås hvis du vasker først i Nikwax Rug Wash™. Du behøver ikke tørre inden du imprægnerer. Det er vigtigt at dækkenet er vasket og skyllet godt . Ryst godt før brug og følg omhyggeligt vaskeanvisningen på dækkenet.

 1. Fjern alle sæberester fra sæbeskuffen.

 2. Placer det rene dækken i vaskemaskinen.

 3. Brug 500 ml. for 1 tæppe, 1 tæppe pr. maskine

 4. Vask ved 30 grader bomuldsvask hvis det tillades på vaskeanvisningen.

 5. Hæng til tørre eller tør i tumbler, hvis vaskeanvisningen tillader det.

Brug Nikwax Rug Proof™ i hånden.

Bedst resultat opnås hvis du vasker først i Nikwax Rug Wash™. Du behøver ikke tørre inden du imprægnerer. Det er vigtigt at dækkenet er vasket og skyllet godt . Ryst godt før brug og følg omhyggeligt vaskeanvisningen på dækkenet.

 1. Brug handsker. Brug 500 ml for 1 tæppe, med 10 liter hånd-varmt vand.

 2. Bland godt og læg dækkenet i så det er helt dækket.

 3. Kom yderligere 15 liter varm vand i og vask grundigt.

 4. Lad det stå i blød i 2 timer, medens du med mellemrum vasker det igennem.

 5. Skyl i kold vand til vandet er helt klar.

 6. Hæng til tørre eller tør i tumbler, hvis vaskeanvisningen tillader det.

Svamp på Brug Nikwax Rug Proof™.

Bedst resultat opnås hvis du vasker først i Nikwax Rug Wash™. Du behøver ikke tørre inden du imprægnerer. Det er vigtigt at dækkenet er vasket og skyllet godt . Ryst godt før brug og følg omhyggeligt vaskeanvisningen på dækkenet.

 1. Brug handsker. Spred dækkenet ud på en jævn og ren overflade. Skyl grundigt med en vandslange.

 2. Brug 500 ml for 1 tæppe, med 1,5 liter hånd-varmt vand.

 3. Brug en ny svamp anvende løsning på tæppe, der gned ind i stof og sømme.

 4. Brug enhver overskud på ryggen af tæppe, orlov i 5-10 minutter.

 5. Skyl i kold vand til vandet er helt klar.

Hæng til tørre eller tør i tumbler, hvis vaskeanvisningen tillader det.

Produktinformation

shipping_cost_code
29

other products

16 andre varer i den samme kategori: