Vandtæt dit tæppe med Nikwax Rug Proof 5 L

Beskyt dit tæppe effektivt mod vådt vejr og forlæng dets levetid med Nikwax Rug Proof 5 L.

Ultimativt vandtætning for dit tæppe

Leder du efter den mest pålidelige og effektive måde at forhindre vand i at trænge ind i dit tæppe? Så er Nikwax Rug Proof 5 L den ultimative løsning til dig. Nikwax Rug Proof er designet specifikt til at skabe en vandafvisende barriere, der beskytter dit tæppe mod regn, sne og slud. Med denne avancerede formel vil du være sikker på, at dit tæppe forbliver tørt under selv de vådeste forhold.

Forlæng levetiden og bevar kvaliteten

Dit tæppe er ikke kun en gulvbelægning, det er også en investering. Nikwax Rug Proof 5 L hjælper med at bevare kvaliteten og forlænge levetiden på dit tæppe. Ved at skabe en vandafvisende barriere forhindrer dette produkt vandmærker, fugtskader og skimmelsvamp. Du kan være sikker på, at dit tæppe forbliver flot og holdbart i mange år fremover.

All-round beskyttelse til dit tæppe

Nikwax Rug Proof 5 L tilbyder ikke kun enestående vandtætning, men det beskytter også dit tæppe mod andre uønskede elementer. Denne unikke formel afviser snavs, støv og pletter, hvilket gør rengøringen af dit tæppe en leg. Med Nikwax Rug Proof får du en alt-i-en-løsning til at holde dit tæppe smukt og beskyttet mod alle former for beskadigelse.

Så tag kontrol over dit tæppes holdbarhed og udseende. Invester i Nikwax Rug Proof 5 L i dag og nyd et tæppe, der forbliver tørt, fejlfrit og smukt i lang tid.

Køb Nikwax Rug Proof 5 L nu og oplev den ultimative beskyttelse til dit tæppe!

Nikwax New Polarproof/Rug proof

Dette middel er anvendeligt til fleece, syntetisk stof, fake fur eller uld, hvis du har behov for at gøre det mere vandafvisende og isolerende. Ved at rense dit tøj med dette middel kan du forblive tør og varm i længere tid.

Brug 50 ml til et stykke tøj og ca. 100 ml til 2-3 stykker tøj i vaskemaskinen. Husk altid at følge tøjets vaskeanvisning i forhold til program og temperatur. Brug ikke skyllemiddel.

Nikwaz produkterne er forsvarlige at bruge da de alle er vand-baserede og miljøvenlige.

Produktinformation

shipping_cost_code
29

other products

16 andre varer i den samme kategori: