• -80,00 kr.
Sealskinz sokker hiking Mid Knee
  • Sealskinz sokker hiking Mid Knee
  • Sealskinz sokker hiking Mid Knee
  • Sealskinz sokker hiking Mid Knee

Sealskinz sokker hiking Mid Knee

Vejl. pris: 550,00 kr.
Din pris: 470,00 kr.
Inkl. moms
Sealskinz
11100008-043-004
Dette er vandresokker, som du roligt kan tage på, når du skal på de lange vandreture. Med mindsket risiko for vabler og en god pasform har Sealskinz udviklet et par sokker, som du ikke kan undvære.
Farve
Størrelse
Anvendelse
Antal
Ikke på lager

Sealskinz sokker hiking Mid Knee

Et par gode vandresokker med strechdry teknologi, som gør at du får en åndbar sok, der ikke nemt bliver våd. Skulle den blive våd, så tørrer den hurtigt. De holder dine fødder tørre, varme og friske til at kunne gå langt.

En semi-knæhøj sok beskytter dine ben mere end en ankelsok. Der er støtte i sokken ved anklen, så komforten er sikret. Med denne gode pasform er risikoen for vabler mindsket.

Selaskinz' gode kvalitet ses i det åndbare, vandafvisende og vindtætte materiale. Derudover er materialet isolerende, fleksibelt, strækbart og holdbart.

Størrelsesguide til sokker og inderstrømper (brug din skostørrelse til at bestemme størrelsen):
- Sokker: Small: str. 36-38, Medium: str. 39-42, Large: str. 43-46, X-Large: str. 47-49
- Inderstrømper: Medium: str. 37-41, Large: str. 42-47

Om Sealskinz

Sealskinz bruger en StrechDry teknologi med en hydrofil membran, som gør at produkterne ikke blot tilpasser sig din krop og er åndbare, men også er 100% vandtætte på grund af den smarte membran.

Flere lag i mange af produkterne gør det muligt at have en tør følelse inde ved huden. Det sker ved at lagene fungerer som transport for fugt. Merino uld er et godt materiale netop til at absorbere og frigive store mængder fugt. Fugten bliver transporteret fra indre lag til ydre lag for at blive absorberet i fugten og du opnår derved en tør og varm følelse.

Alle disse gode kvaliteter har Sealskinz produkter uden at gå på kompromis med performance, komfort og holdbarhed.

Specifikke referencer

ean13
5055754416398