La Siesta hængekøjesæt Caribeña med powder coated stålstativ
 • La Siesta hængekøjesæt Caribeña med powder coated stålstativ
 • La Siesta hængekøjesæt Caribeña med powder coated stålstativ

La Siesta hængekøjesæt Caribeña med powder coated stålstativ

Din pris: 1.795,00 kr.
Inkl. moms
La Siesta
CIC143MEA129
Hængekøje i fint stribet mønster med slidstærk vævekant. Den er lavet af ren bomuld og er meget komfortabel at ligge i. Passer til én person.
Farve
Størrelse
Antal
På lager
Fjernlager: 3 – 5 hverdages leveringstid

La Siesta hængekøje CARIBEÑA. Hængekøjen er fin med stribemønster, der giver den et afslappet udtryk og får tankerne hen på ferie og fritid. Vævekanten er forstærket og dermed meget slidstærk og forlænger hængekøjens levetid. Denne hængekøje er beregnet til én person og det er mest behageligt for ryggen, hvis man ligger på tværs, så stoffet bredes ud og derved ikke omklamrer dig.


Der er mange ophængssnører, hvilket sikrer en optimal fordeling af vægten. Du får en slidstærk hængekøje, da den er fremstillet af kvalitetsbomuld.


Produktdetaljer: • Stofbredde: 140 cm
 • Totallængde: 300 cm
 • Liggefladens længde: 200 cm
 • Bæreevne: 120 kg
 • Produktionsland: Colombia
 • Vævetæthed: 278 g/m2


Materialebeskrivelse: • Liggeflade: 100% bomuld
 • ophæng: 50% bomuld, 50% polyester
 • Nødvendig minimumsafstand: 270 cm

Komforten i top. Når du ligger i hængekøjen kan det være fordelagtigt at ligge diagonalt, da dette giver dig god støtte for din ryg, mulighed for at gynge samt åbner stoffet, så du ikke bliver lukket inde af alt det stof, der er i bredden.MonteringFor at sikre den rigtige højde, som hængekøjen skal hænge i, kan du måle afstanden mellem de punkter, hvori hængekøjen skal hænge. Denne afstand skal divideres med 2 for finde højden, hvori den skal hænge. Hvis du overvejer at montere hængekøjen mellem 2 træer skal du sikre dig at træerne er stærke nok og at de står mindst 3 meter fra hinanden. Dette afhænger selvfølgelig også af hængekøjens størrelse. Brug et reb til at opnå en optimal ophængning af hængekøjen. Hvis du derimod overvejer ophængning mellem 2 vægge skal det være bærende og massive vægge samt multispotmetoden, hvor du bore 3 huller, som vægtens kan fordele sig på i hver ende.


Vaskevejledning: Hvis du får brug for at vaske hængekøjen skal den vaskes skånsomt ved 30°C. Du undgår at snorene filtrer sammen under vask ved at binde dem sammen inden. Specielle detaljer på stoffet kan beskyttes ved at bruge en vaskepose. Lad hængekøjen lufttørre og brug ikke tørretumbler. Beskyt din hængekøje mod fugt. De fleste hængekøjer tåler ikke at få fugt hele tiden og derfor skal den beskyttes mod dug. Ved at tage den ind om natten holder materialet sig godt og pænt i lang tid. Ligeledes kan du, hvis du ikke bruger din hængekøje henover vintersæsonen, med fordel vaske den, lade den tørre helt og pakke den ind i plastik for at beskytte den indtil foråret kommer og den skal frem igen.

Produktinformation

Størrelse hængekøje
14 cm x 15 cm x 155 cm
Vægt
1 kg
2
Max. belastning
13 kg
Tværstang
FSC certificeret bambustræ
Muligt tilbehør
CNS16-1
TR-H3
UR-H3

Specifikke referencer

ean13
4025122917926