Sealskinz sokker Walking Thin Mid
  • Sealskinz sokker Walking Thin Mid

Sealskinz sokker Walking Thin Mid

Din pris: 149,00 kr.
Inkl. moms
Sealskinz
Et par komfortable, tynde sokker i mellemlængde, der kan holde dine fødder tørre. Gode til vådt vejr ved varme temperaturer.
Antal
Ikke på lager -udsolgt

Sealskinz sokker Walking tynde mellemlængdeMed Strechdry teknologi har du her et par tynde sokker, som er lavet i et fleksibelt materiale. Teknologien gør at sokkerne samtidig er både vandtætte og vindtætte. For at du har tørre fødder i sokkerne er materialet selvfølgelig åndbart.Den smarte hælkonstruktion giver dig en god pasform og på grund af de flade sømme undgår du friktion og vabler. Materialet er let og blødt og meget komfortabelt.Produktdetaljer:

- Farve: mørkegrå/sort

- Størrelse: vælg mellem S, M, L, XL

- Åndbart, vandtæt og vindtæt materiale

- Fleksibelt, strækbart og holdbart materiale

- Materiale yderstof: polypropylene 62%, nylon 29%, elastan 9%

- Materiale membran: hydrofil membran

- Materiale inderfor: merino uld 36%, akryl 36%, polyester 18%, nylon 5%, elastan 5%Størrelsesguide til sokker og inderstrømper (brug din skostørrelse til at bestemme størrelsen):

- Sokker: Small: str. 36-38, Medium: str. 39-42, Large: str. 43-46, X-Large: str. 47-49

- Inderstrømper: Medium: str. 37-41, Large: str. 42-47Om SealskinzSealskinz bruger en StrechDry teknologi med en hydrofil membran, som gør at produkterne ikke blot tilpasser sig din krop og er åndbare, men også er 100% vandtætte på grund af den smarte membran.Flere lag i mange af produkterne gør det muligt at have en tør følelse inde ved huden. Det sker ved at lagene fungerer som transport for fugt. Merino uld er et godt materiale netop til at absorbere og frigive store mængder fugt. Fugten bliver transporteret fra indre lag til ydre lag for at blive absorberet i fugten og du opnår derved en tør og varm følelse.Alle disse gode kvaliteter har Sealskinz produkter uden at gå på kompromis med performance, komfort og holdbarhed.

Produktinformation

Materialebeskrivelse
Ydermateriale
Kulderating
2
Kategori
Stretchdry Waterproof Technology