Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 151,00 kr. - 899,00 kr.

Anvendelse

Anvendelse

Køn

Køn

Aktive filtre

Smellwell freshener bag
-28,00 kr.
  • -28,00 kr.
  • Ny

Smellwell freshener bag

Normalpris 189,00 kr. Pris 161,00 kr.
Availability: 105 In Stock

Opfriskerpose frisker dine sko og udstyr op, så du kan genbruge det, du kan lide i længere tid. Den absorberer fugt, neutraliserer lugt og beskytter mod uønskede lugte, fugt og bakterier. Du skal blot pakke dine svedige ting og lade din opfriskerpose gå på arbejde.

Proviz REFLECT360 Cykel...
-15%
  • -15%

Proviz REFLECT360 Cykel jakke -kvinder

Normalpris 899,00 kr. Pris 764,15 kr.
Availability: Out of stock
Den prisvindende REFLECT360 Cykeljakke er verdens første til at blive designet ved hjælp af en 100% reflekterende ydre skal og blev vist på den meget prestigefyldte Cycle Revolution-udstilling på London Design Museum. Den globalt bedst sælgende jakke materiale af høj kvalitet er designet til at se og føle sig godt og samtidig holde vejret ude. Materialets reflekterende evne hjælper andre trafikanter med at identificere en cyklists position på vejen om natten, hvilket giver dem ekstra tid til at reagere og manøvrere korrekt.

REFLECT360 jakken indeholder flere ventilationsåbninger - foran, skulder / ryg og under arm. Dette gør det muligt for brugeren at regulere kropstemperatur. Ved at åbne de forreste lynlåsåbninger opnås en 'gennemstrømning'. Luften kommer ind i de forreste ventilationsåbninger, afkøler kroppen og går ud via skulder / ryggen. Om vinteren kan ventilationsåbningerne lukkes og er designet til også at blive brugt som ekstra lommer om nødvendigt. Disse funktioner gør det muligt at bruge jakken året rundt. Jakken har også en indvendig brystlomme og en stor lomme bagpå til at opbevare ekstra lag eller et kort.